Naslovnica Regija Zoran Milanović na tržište plasirao vegetu ZoMi – miješa se u sve

Zoran Milanović na tržište plasirao vegetu ZoMi – miješa se u sve

128

Predsjednik Republike Hrvatske posljednjih nekoliko dana izuzetno je aktivan na medijskog sceni širom Zapadnog Balkana. Već danima ne silazi sa medijskih naslovnica komentirajući složene geopolitičke teme država u regiji.

Predsjednik Milanović, slično kao i predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gotovo nikada ne spava, te ima prostora i vremena da se bavi svim temama. Iz kabineta gosp. Milanovića prije nekoliko mjeseci potvrdili su nam da on 14 sati dnevno obavlja poslove iz domena funkcije predsjednika Hrvatske, dok četiri sata volontira kao vanjskopolitički ekspert i pruža besplatne savjete državama u regionu.

Međutim, predsjednik Milanović odlučio je da uplovi u poduzetničke vode, te da iskoristi trenutnu medijsku eksponiranost. Od svog vremena koje investira u obavljanje poslova predsjednika Republike Hrvatske, dva sata dnevno će preusmjeriti u razvoj bioorganske super zdrave vegete pod brendom ZoMi.

Već duži niz godina bavim se visokom politikom i naučio sam koliko je bitno biti umiješan u sve procese. Nedavno sam pripremao domaću juhu, krumpire i piletinu suprugi i djeci i tada sam primjetio da mi je nestalo Podravkine vegete. To je bio trenutak kada sam sam sebi rekao ZoMi je nešto što ovome svijetu treba, i tako je sve krenulo“, pojašnjava gospodin Milanović.

Vegetu ZoMi u Bosni i Hercegovini, osim u prodajnim lancima Binga, Konzuma, Merkatora, moguće će biti kupiti i putem Amazona, sa dostavom na kućnu adresu.

Komentari