Naslovnica Društvo ŠOKANTNO: Na Balkanskom poluotoku otkriven misteriozni trougao koji odnosi sve!

ŠOKANTNO: Na Balkanskom poluotoku otkriven misteriozni trougao koji odnosi sve!

3035

Nakon višegodišnjeg istraživanja stručnjaka sa međunarodno priznatog Instituta za otkrivanje misterija i gledanja u kašike, danas na vanrednoj press konferenciji objavljeno je da su identificirali misteriozni trokut smješten na Balkanskom poluotoku.

„Već duže vrijeme promatramo ovu mističnu pojavu. Naravno da smo uporište za našu teoriju gradili na osnovu iskustava naših kolega koji su istraživali Bermudski trougao. Osnovna razlika je što se naš trougao nalazi na čvrstom tlu, pretežno planinskom. Katete trougla su dužine oko 200 kilometara, dok sa izračunavanjem hipotenuze imamo određenih poteškoća jer je naš cijeli tim bolovao od ospica kada se u školi učila Pitagorina teorema“, rekao je Hasan Lopatabegović, izvršni direktor Instituta.

U posljednjih mjesec dana istraživačke timove poslalo je nekoliko evropskih zemalja poput Njemačke, Austrije, Švicarske, Švedske i Norveške, koje su najdirektnije pogođene nuspojavama i djelovanjem Balkanskog trougla.

Za naš portal tražili smo i dodatna pojašnjenja od gospodina Lopatabegovića o samim pojavama koje se događaju na području Balkanskog trougla.

„U ovom trouglu primjetno je magično nestajanje novca, stanovništva, krivične i kaznene odgovornosti. Mi sve ovo promatramo i analiziramo duže od 20 godina i tek sada smo u stanju da sa potpunom sigurnošću objavimo i iznesemo u javnost šta se dešava. Pogledajte samo novce koji su nestali u posljednjim godinama, pa samo od akciza na gorivo u posljednjih pet godina nestalo je više od 3,6 milijardi KM. U periodu u kojem smo pratili promjene došli smo do statističkih podataka da je iz trougla nestalo više stotina hiljada ljudi, i to većinski mladih, koji su misteriozno nestali iz Balkanskog trougla.“

Institut je pozvao i gospodina Semira Osmanagića da se pridruži njihovom timu kako bi zajedničkim snagama što prije istražili i sve ostale duboke tajne i misterije Balkanskog trougla.

Komentari