Naslovnica Magazin Sestre Ramović: Benjamina Karić nam je preotela sav medijski prostor 

Sestre Ramović: Benjamina Karić nam je preotela sav medijski prostor 

4321

Nekada glavne muze redakcije Avaza, ali i ostalih internet portala, ekskluzivno su progovorile za karakter.ba o teškim momentima kroz koje upravo prolaze.

Iako je miljenica publike, Džejla Ramović, nedavno imala i matursko večer, ni ovaj važan događaj nije doprinio tome da se spotlight vrati na plavooku Goraždanku magičnog glasa.

Sestre govore da je jednostavno Benjamina Karić, aktuelna gradonačelnica Sarajeva, preuzela sav medijski prostor od momenta kada je odabrana na funkciju.

“Draško Stanivuković prilično je poljuljao našu hegemoniju na sličnim portalima. Kada je izabran za gradonačelnika Banja Luke, prvih mjesec dana portali su bjesomučno izvještavali o detaljima iz njegovog privatnog života. Imali smo priliku zaviriti u njegovu raskošnu vilu, saznati koji su njegovi hobiji, kakve su njegove prehrambene navike i slično. Tu smo doživjele priličan šok, ali nekako smo se i oporavile i opet postale ličnosti no.1 na bh. portalima”, u šali govori najstarija sestra.

Ipak kažu da je izbor Benjamine Karić bio bitno drugačiji izazov koji još nisu premostile i baš u momentu kada su mediji prestajali opsežno izvještavati o Benjamini Karić, dogodi se njeno gostovanje u Banja Luci kod Draška Stanivukovića.

Ovo je strašan udarac na zastupljenost sestara Ramić u medijskom prostoru.

Komentari