Naslovnica Ekonomija Pronađen trgovački objekat u Krajini u kojem nema TOPS-a

Pronađen trgovački objekat u Krajini u kojem nema TOPS-a

30

 

Trendovi su veoma česta pojava u društvu, a jedan od najpoznatijih trendova u Krajini je upravo kupovina i konzumiranje velikih količina Topsa, popularnog proizvoda nekad slavnog krajiškog privrednog giganta Agrokomerca.

Ponova proizvodnja Topsa je počela prije par godina, te se u tom vremenu desio nagli rast proizvodnje i potrošnje ovog slatkog specijaliteta, pa je tako i Bakir, prvi u Bošnjaka, 2017. godine, imao priliku zapakovati 300-milioniti Tops.

Čini se kako je Tops neizbježna pojava u Krajini, tačnije na području USK (jer Srbi jedu Jaffu), no to ne pokazuje današnja situacija na koju su naišli naši vjerni čitatelji. Naime, T.T., je prilikom redovne kupovine hrane za kuću, doživio šokantno iskustvo. Kada je došao na odjel slatkiša i keksa, tu nije bilo Topsa. Vidno zatečen, kupac je napustio trgovački objekat nezadovoljan i javio se u našu redakciju kako bi alarmirao javnost na ovaj problem.

Nadamo se kako će reakcija trgovačkog lanca, koji nećemo imenovati ovom prilikom, biti brza te da će Krajišnici imati priliku uživati u svom omiljenom artiklu i u ovom objektu.

Komentari