Naslovnica Društvo Medijske kuće mukotrpno rade na kreiranju novog soja korona virusa kako bi...

Medijske kuće mukotrpno rade na kreiranju novog soja korona virusa kako bi imali o čemu pisati

579

Kako saznaje naš reporter Dobroje Više, medijske kuće u suradnji sa vrsnim mikrobiolozima mukotrpno rade na kreiranju novog soja virusa COVID19 kako bi obogatili sadržaj svojih TV kanala i web portala.

Naša redakcija kontaktirala je ured za odnose sa javnošću N1 televizije koji nam je potvrdio da je medijski program na velikom gubitku sadržaja otkako se situacija sa pandemijom COVID19 poboljšala u našoj zemlji. Iz tog razloga i urednici N1 redakcije rade na kreiranju novog soja virusa COVID19. U slučaju neuspjelog kreiranja novog soja virusa iz ove televizije spremni su u saradnji s drugim medijskim kućama poslati apel Janezu Janši, u kojem će od njega tražiti da još jednom sasvim slučajno u javnost plasira non paper o prekrajanju granica na Balkanu.

Međutim, smatraju kako za tim ipak neće biti potrebe jer vjeruju u nemar bh. građana. Zbog toga su optimistični i vjeruju kako će ublažavanje mjera i ljetni nemar naših građana doprinijeti pojavama još gorih scenarija, porasta incidencije, preopterećenosti zdravstvenog sistema, pa možda čak i pojavi novog soja virusa COVID19. Mi im (ne)želimo mnogo uspjeha!

Komentari