Naslovnica Politika Džaferović dobio hemoroide čuvajući stolicu za Bakira

Džaferović dobio hemoroide čuvajući stolicu za Bakira

580

Šefik Džaferović, član Predsjedništva BiH u nedavnom intervjuu govorio je kako on nije ničiji fikus ili čuvar stolice i da su to kvalifikacije bezobraznih pojedinaca.

Naša redakcija došla je do saznanja da je to bila još jedna prevara bošnjačkog člana Predsjedništva jer smo u posjedu njegovog zdravstvenog kartona iz kojeg je vidljivo da je gospodin Džaferović obolio od hemoroida čuvajući stolicu za svog predsjednika. Pokušali smo kontaktirati njegov kabinet, ali nažalost do pisanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

U razgovoru sa specijalistom za ovu vrstu bolesti prim. dr. Anus Guzina saznali smo da se ovakva vrsta hemoroida može dobiti isključivo zbog predugog sjedenja u udobnim stolicama, ali mimo vlastite volje. Dr. Guzina je naglasio da je to spoj psihološkog i analnog oboljenja i vrlo je rijedak u svijetu, praktično gospodin Džaferović je trenutno jedini oboljeli od ove vrste hemoroida.

– Ovakva infekcija je vrlo rijetka, rekao bih endemična i tek poneka literatura govori nešto o tome. Nažalost nemamo lijeka za ovu vrstu hemoroida, ali vjerujem da će se sami povući u narednih 18 mjeseci – zaključio je dr. Guzina.

Nama ne preostaje ništa drugo nego poželjeti brz oporavak gospodinu Džaferoviću i sigurno čuvanje stolice u preostalim mjesecima.

Komentari