Naslovnica FEM kutak Dodikova žena htjela gledati Zabranjenu ljubav pa uklonila zastavu RS-a iz dnevne...

Dodikova žena htjela gledati Zabranjenu ljubav pa uklonila zastavu RS-a iz dnevne sobe

1

Žena člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda Milorada Dodika, Snježana Dodik, pronašla je inovativan način kako da na miru gleda seriju.

Snježana, kao i mnoge žene u Bosni i Hercegovini, prate tursku seriju “Zabranjena ljubav” zbog čije kompleksne radnje je potrebna puna koncentracija prilikom gledanja. Njeno gledanje ove serije ometao je mobitel Milorada Dodika, koji ne prestaje zvoniti otkako je on postao član Predsjedništva BiH, ali i sam Dodik jer bi na te iste pozive morao i odgovarati.

“Otkako je predsjednik sve se promijenilo, stalno priča, stalno neko zove, ne mogu ništa na miru da radim, a kamoli da upratim šta se sve u seriji dešava”, istakla je Snježana na svome blogu “ženaženi.blogspot.com”.

Ona se dosjetila inovativnog načina kako da svoga supruga odstrani iz dnevne sobe i na miru gleda seriju.

“Vidjela sam da na sastancima u Predsjedništvu napušta prostorije ukoliko nema zastave Republike Srpske, a pošto mi istu imamo i u našoj dnevnoj sobi, odlučila sam da je uklonim i premjestim u spavaću”, napisala je Snježana.

Ovaj trik je upalio, jer je Dodik odmah pitao gdje je zastava, a kada mu je rečeno da je premještena u spavaću, on je ustao.

“On je meni rekao da je za njega neprihvatljivo da nema zastave u sobi u kojoj on boravi, te da će istu napustiti i neće se vratiti dok ista ponovo ne bude postavljena, te da ukoliko ga treba on će biti u spavaćoj sobi”, dodala je Dodikova supruga

Snježana Dodik je napisala da je nakon mnogo sedmica konačno uspjela da isprati seriju do kraja epizode i uđe u tok njene radnje, te da zastavu ne planira vraćati u dnevnu sobu dok serija ne završi, što bi se moglo desiti 2023. godine.

Komentari